European Prayer Center

[vc_testimonial type=”2″ author=”Første Timotheusbrev, kapitel 2 vers 1-4″]

Jeg formaner da først af alt til bønner og anråbelser, forbønner og taksigelser for alle mennesker; bed for konger og alle i høje stillinger, så vi kan leve et roligt og stille liv, i al gudfrygtighed og agt værdighed. Det er godt og værdsat hos Gud, vor frelser, som vil, at alle mennesker skal frelses og komme til erkendelse af sandheden.

[/vc_testimonial]

Bønnen er et vigtigt redskab i vores daglige hektiske liv.  At bede til Vor Fader i Himlen og lovprise og ære Hans Hellige navn er det, Han ønsker af os.  Samtidig beder Gud os om at bede for andre mennesker – embedsmænd, familie, venner, børn, naboer, endda konger. Derfor må bønnen være en vigtig prioritet i vores liv.

Bønnecentret er et sted, hvor alle er velkomne til at komme og bede.  Her er der frihed til både bøn alene eller med andre, som er tilstede. Du kan komme med din egen bønneemner og vide, at der er andre kristne, der står sammen med dig i bøn.

[vc_single_image image=”735″ img_size=”full” img_link_large=”” img_link_new_tab=””]
[vc_testimonial type=”2″ author=”Efeserbrevet, kapitel 6 vers 18″]

Under stadig bøn og anråbelser skal I altid bede i Ånden og holde jer vågne til det og altid være udholdende i forbøn for alle de hellige.

[/vc_testimonial]
Menu